EMPRESA
/   17/04/2014

IMMOBILIÀRIA ESPECIALISTA EN ÀTICS I HABITATGES D’OBRA NOVA A BARCELONA

 

CASAÁTICO és la consultora immobiliària especialista en la gestió y venta d’àtics i remuntadors d’obra nova a Barcelona. S’enquadra en un grup empresarial de serveis immobiliaris radicat a Catalunya amb més de 40 anys de trajectòria en el sector de l’habitatge d’obra nova. Oferim serveis d’assessorament i solucions de valor afegit per a les necessitats dels nostres clients. Sobre la base de la nostra experiència i el coneixement profund de Barcelona, interpretem les tendències del sector configurant un servei de qualitat i excel·lència.

Un equip professional expert en àtics d’obra nova

Ens agrada viure a Barcelona! Som un equip de professionals dedicat a oferir el millor servei immobiliari especialitzat. Apliquem la innovació en tots els nostres processos oferint una experiència excepcional al client i estant sempre a l’avantguarda immobiliària.

Xavier Aldabó - CEO de la gestora immobiliària Casaatico Barcelona

Rigor i imaginació

“El client aprecia de CASAÁTICO el fet de disposar dun interlocutor capaç didentificar i comprendre exactament les seves necessitats. Aquesta és la responsabilitat dels nostres gestors professionals. I aquesta és la nostra filosofia: donar un gran valor al client per sobre de qualsevol altra consideració”.

Xavier Aldabó
CEO de CASAÁTICO Barcelona

Av Diagonal, 459, 4º, 4ª - 08036 BARCELONA top