SERVEIS IMMOBILIARIS
/   17/04/2014


Empresa linia-negra

Trets essencialslinia-negra

Serveis immobiliaris linia-negra

SERVEIS IMMOBILIARIS CASAÁTICO BARCELONA

 

Presentem els serveis immobiliaris CASAÁTICO Barcelona. Oferim serveis immobiliaris especialitzats en àtics i habitatges de LA CASA POR EL TEJADO (LCT). El nostre servei es basa en oferir una gestió professional consistent en facilitar informació detallada sobre els àtics i els habitatges dels projectes arquitectònics desenvolupats.

Estem especialitzats en nova edificació sobre edificis existents de la trama urbana de la ciutat i en rehabilitació d’edificis mitjançant un avançat i innovador procés constructiu.

Els àtics LCT representen una nova manera de viure que fusiona el cel mediterrani, els espais ajardinats de les terrasses, les vistes privilegiades de l’Eixample… tot això en un habitatge nou que reuneix tots els avantatges i funcionalitats de la construcció d’avui. Un àtic d’obra nova en diferents zones de l’Eixample dreta i esquerre de Barcelona.

Aportem serveis, experiència i valor afegit als nostres clients

Oferim una gestió immobiliària professional, transparent i personalitzada. El nostre servei consisteix en aportar valor afegit tant al projecte com als clients interessats en adquirir un habitatge d’obra nova al centre de la ciutat de Barcelona.

Àtics amb terrassa-jardí

Un valor fonamental que incorporen els àtics d’obra nova de LCT a Barcelona és la terrassa-jardí. Oferim el servei d’informació dels avantatges d’aquest nou tipus de rehabilitació d’edificis per a propietaris i comunitats.

Un àtic d’obra nova a l’Eixample ? Informa’t ara

Tens alguna consulta? Desitges més informació sobre les solucions LCT que existeixen avui a Barcelona? Posa’t en contacte trucant al 93 430 25 05 o omplint amb les teves dades el següent formulari:

 

Av Diagonal, 459, 4º, 4ª - 08036 BARCELONA top