VIURE L’EIXAMPLE
/   17/04/2014


Viure Barcelonalinia-negra

Viure l’Eixamplelinia-negra

UN ÀTIC PER VIURE L’EIXAMPLE

 

Vols conèixer els àtics de Casaático per a viure l’Eixample de Barcelona ? Una de les zones més emblemàtiques de la ciutat fruit del Pla Cerdà, una obra urbanística avançada al seu temps, iniciada a mitjans del segle XIX després de l’enderrocament de les muralles de Barcelona, amb l’objectiu d’expandir la ciutat i d’integrar els diferents municipis veïns: Sants, Gràcia, Les Corts, Sant Gervasi, Sant Martí i Sant Andreu.

La solució formal que Cerdà va enginyar va ser la construcció de les illes, una estructura arquitectònica ortogonal que ha esdevingut una característica singular que distingeix l’urbanisme de Barcelona respecte al de les altres ciutats europees.

La distribució arquitectònica de caràcter geomètric pròpia de l’Eixample, juntament amb la gran obertura que hi ha entre les illes que el conformen li confereixen unes qualitats privilegiades com són: la llum natural que entra en tots els seus habitatges, l’òptima visibilitat gràcies a l’amplada que tenen els seus carrers que en facilita la mobilitat.

Descobrir l’essència de l’Eixample és tota una experiència i la pots viure amb la màxima intensitat des del cel. Casaático t’ofereix viure l’Eixample a l’altura dels teus somnis. Uns àtics ubicats al cor de la ciutat, des d’on podràs viure Barcelona molt més a prop del que et puguis imaginar.

viure l'EixampleViure l’Eixample

Àtics i habitatges d’obra nova a l’Eixample de Barcelona

Viure l’Eixample és al teu abast. Casaático presenta una acurada selecció d’àtics i habitatges per gaudir de la més variada oferta de serveis, sentir-se envoltat d’un patrimoni arquitectònic únic i passejar pels seus carrers, parcs i jardins. Podràs escollir l’opció d’immoble que millor s’adapti a les teves necessitats.

Viure en un àtic de l’Eixample és viure al cor de Barcelona.

Av Diagonal, 459, 4º, 4ª - 08036 BARCELONA top